Линкове мамчета

аксесоари за домашни любимци

Аксесоари за домашни любимци – изключително развита в съвременния свят и все по-често можем да срещнем кучета от всякакви породи с интересни дрехи и аксесоари.

Днес решихме да ви споделим няколко интересни факта за кучешката мода, които се надяваме да ви бъдат интересни.

как да научим кучето на команди Хигиенни навици – основна стъпка в обучението и приобщаването на нашия любимец към средата. Възпитаването им при малките кутрета е.Агресия при кучетата е често срещан проблем за стопаните на кучета. Тя може да бъде много опасна и дори да

как да научим кучето на хигиенни навици Обучение на куче – сложен и важен процес от съжителството ни с опашатите ни приятели. Кучетата освен наши верни приятели

ветеринарна клиника студентски град Все още се водим от мотото „напред и нагоре“, като се стараем винаги да достигаме до истината. Не страдаме от излишно самочувствие и сме в много добри отношения с всички колеги от водещите ветеринарни клиники в София. Упорити сме и няма да се откажем, докато не Ви удоволетворим потребностите, свързани с вашия домашен любимец, така че не се колебайте и бързо с нас се запознайте.

възпитание на куче Тук едва ли има човек, който да не разчете ясно сигналите. Очите са леко притворени, предната лапа повдигната в готовност,  лаят оглушителен. В подобна ситуация не опитайте да се отдалечите максимално спокойно, защото резките движения плашат животните и те са готови за нападение.

Това са само една малка част от сигналите, които ни дават нашите домашни любимци в желанието си да комуникират с нас. Те са изключително интелигентни животни и зад всяко тяхно действие или поза има скрит смисъл, които очакват да дешифроваме.

ветеринар студентски град Клиниката е основана през 2005 година, а от 2009 година е в състав от трима лекари – д-р Иво Петров, д-р Деси Стойнова и д-р Силвия Цонева – 3 в 1, неочаквано добра комбинация!

petworld Платформата, която обединява всички професионалисти, в името на домашния ти любимец! Проверени и доверени ветеринарни клиники, които оправдават високите си оценки всеки ден!

зоомагазини пловдив Има удобен подход към ветеринарната амбулаторна част на зооветеринарен център Еврозоовет в Пловдив, на бул. Освобождение 93, до Булсатком. В жк Тракия се намират още зоомагазините Изабел и Заравет, в центъра (в Капана) е зоомагазин Любов.

зоомагазини Прегледай мненията от потребителите на платформата и направи своя избор.

обучение на куче Това не e обвързано с техния нисък умствен капацитет, а по-скоро със склонността им да се разсейват лесно. Преминаването на кола, катерица или интересен човек могат да откажат животното да изпълнява нарежданията Ви навън. Днес ние от ще си поговорим с Вас относно това, какво е важно да правим, за да имаме послушно куче.

ветеринарна клиника бургас Лабораторна диагностика.
Ветеринарна клиника „Байрон“ е създала и изпълнява:
Програма за практическо обучение на ученици от Професионална гимназия по ветеринарна медицина „Иван П. Павлов“ – Стара Загора, под егида на МОН;
Стажантска програма за работа в реални клинични условия на стажанти, ветеринарни фелдшери и лекари;

ветеринарна клиника смолян Ветеринарно Медицински Комплекс „Смолян“ извършва:Диагностика, Лечение, Консултации, Ваксинации, Хирургични интервенции, Козметични манипулации на домашни любимци. Предлага голямо разнообразие от храни и аксесоари за тях. Извършва лечение на едри животни в животновъдните обект.g

ветеринарна клиника студентски град Клиниката е основана през 2005 година, а от 2009 година е в състав от трима лекари – д-р Иво Петров, д-р Деси Стойнова и д-р Силвия Цонева – 3 в 1, неочаквано добра комбинация!
ветеринарен център перник Ветеринарен център Перник разполага с просторна приемна с рецепция и чакалня, отделни кабинети за прегледи на кучета и за котки.За първи път в град Перник, във ветеринарна клиника има отделно помещение за следоперативни грижи и стационарно лечение за вашите любимци.
ветеринарна клиника монтана Най-популярните ветеринарни клиники според потребителите на платформата

хотел за кучета софия Хотел CHAMPION е разположен в покрайнините на гр. Божурище, в къща с двор в непосредствено до река и гора.
Хотела за кучета разполага с осем самостоятелни стаи за настаняване. Всяко  помещение предлага комфорт, независимост и персонално дворче за  разходка.

vetclinics Прегледай мненията от потребители на платформата и избери на кого да довериш грижите за твоя любимец.хотел за котки софия Любителите на кучета, които страдат от някакъв вид алергия към животни, все още могат да…

твърдокосмест дакел Дакелът е класифициран към групата на дакелите с произход от Германия. Космената им покривка е характерна и се определя от вида. Съществуват стандартен, джудже и заешки дакел, като всеки от тях има късокосмест, дългокосмест и твърдокосмест. Съществува едноцветни, двуцветни и тигрови.

далматинец Хората по целия свят започват шеметно търсене на малки бели кученца с черни петна за своите деца. В резултат, на което много семейства в западна Европа разхождат далматинците из кварталните улички и паркове.

западнохайландски бял териер Перфектен четириног приятел за тези от вас, които обичат активния начин на живот. Те са изключително игриви и енергични и винаги готови за приключения.

Любопитни са и често изучават нови неща. В играта си и с характерните си качества, породата не е много подходяща за съжителство с малки деца.

немски шпиц джудже Неустоимите померани са изключително дребни, шумни, игриви и енергични. Те са приятелски настроени и се разбират добре с други животни. Предани са и следват неотлъчно своя стопанин.

Могат да бъдат своенравни и изискват внимание и се нуждаят от всекидневни разходки. За да избегнете прекомерният шум, тъй като те обичат да лаят, следва да се заемете с обучението от рано.

vetworld Хотел за домашни любимци, клиники, зоомагазин – Какво търсите днес?
Любителите на кучета, които страдат от някакъв вид алергия към животни, все още могат да…

Искаш ли да докараш клиенти на бизнеса ти?
Стани част от платформата
Overlay Image
Искаш ли да докараш клиенти на бизнеса ти?
Стани част от платформата
Overlay Image