Дестинация Спа

Какво е? Напълно поглъщащ и често включващ всичко, спа центърът на дестинацията е съсредоточен около уелнес и балансиране на ума, тялото и духа чрез спа услуги, здравословни ястия, забавни дейности, информативни класове и безкрайни възможности да се изпотите.SecretSpa

Какво да очаквате: Пълен маршрут. Това е мястото, където можете да изберете четене на карти Таро или анализ на почерка, заедно с шанса да построите терариум или да се научите да играете диджей (умение, което да покажете на рецепцията си, може би?), всичко това точно разпределено между йога, масажи и ексфолианти. Освен това ще получите много насоки и подкрепа как да живеете по-здравословен живот.масажи в софия

Курорт или спа хотел

Какво е? Тук спа центърът е само едно от удобствата, предлагани от имота. Курортът може да предлага забавни неща за правене, като демонстрации на готвене и конна езда, но няма обширния списък от фитнес класове или образователния компонент на дестинация спа.

Какво да очаквате: По-самостоятелно изживяване. Спа-пингът е само част от вашето посещение. Вие сте свободни да посветите останалото си време на нощен живот, екскурзии в музеи или други развлечения с приятелите си.secretspa.bg

Дневен спа център

Какво е? Както подсказва името, това е най-добрият ви вариант, когато нямате много време. Предлагат се широка гама от услуги за глезене, но има малко, ако има такива, фитнес и уелнес дейности.

Какво да очаквате: Мини ретрийт. За да подобрите изживяването, резервирайте няколко процедури, като отделите време между услугите, за да се насладите на салонната зона на СПА центъра, сауната, парните бани и съоръженията за здравословна храна (или тост с шампанско!).Сега, след като сте избрали вашия тип спа център, ето вашия процес от 10 стъпки за това как да резервирате, да се подготвите и да се отпуснете в деня си на удоволствие:антицелулитни масажи

1. Не чакайте последния момент, за да резервирате услуги.

След като направите резервации за настаняване, насрочете своите спа процедури. По този начин можете да гарантирате, че получавате услугите, които искате, преди да бъдат заети всички основни слотове.

2. Пристигнете с свободно време.

Повечето спа центрове разполагат със стаи за релакс, където можете да декомпресирате предварителната процедура с чай и леки закуски (а понякога и вино!). Може да бъдете помолени да попълните документи през това време, така че не забравяйте да отбележите кои продукти или рецепти – както за поглъщане, така и за локално приложение – използвате, тъй като те могат да повлияят на това, което терапевтът избира за вас. Не забравяйте да подчертаете медицински състояния, като нестабилно коляно, така че терапевтът да има предупреждение.

3. Заключете телефона и ценностите си.

Целият смисъл на спа центъра е да изключите. Но ако не можете да живеете без да правите няколко снимки, изключете звъненето и скрийте телефона в халата си по време на лечението. Що се отнася до бижутата: това ще бъдете само вие и вашата роба (и дори това няма да е винаги на тялото ви). Ще бъде твърде лесно любимият ви чифт обеци да се изгуби.

4. Предайте парфюма.

Това е притеснително за хората около вас и ако правите нещо, включващо ароматерапия, вашият аромат може да надвие етеричните масла, лишавайки ви от тяхната полза.

5. Помислете за пола на вашия терапевт.

Може би ще ти е по-удобно да бъдеш изтъркан от жена. Или чувствате, че само големите мъжки ръце могат да разкарат възлите от гърба ви. Каквито и да са вашите предпочитания, информирайте резервиращия, когато правите своя час. Повечето спа центрове могат да отговорят на такива заявки, ако бъдат направени предварително.

6. Помнете, че вие ​​сте шефът.

Ако нещо не ви харесва – кажете, температурата е твърде висока или вашият терапевт ви кара да пищите от болка – кажете го. Нито един спа център не иска гостите му да са недоволни, особено ако проблемът може да бъде разрешен незабавно.

7. Пригответе се да излезете голи.

Това е особено вярно в случай на обвивания, масажи и ексфолианти. Но дори и да сте на лице, терапевтът вероятно ще ви помоли да махнете горнището си, за да може да масажира кремовете върху шията и гърдите ви. Запомнете: това са професионалисти и те ще ви обличат през цялата ви служба, за да запазят скромността ви, а не да ви оставят да лежите там гол като сойка. Все още не се чувствате комфортно с идеята? Уведомете персонала (не забравяйте, че вие ​​сте шефът!) и те могат да ви закачат с хартиени бикини или по друг начин да се опитат да ви успокоят.

8. Помислете за реда на вашите услуги (и кога искате да ядете).

Дайте си час или два за храносмилане преди всяка работа по каросерията или хапнете леко преди масаж. Планирайте масажи преди процедури за лице, в противен случай всички продукти, които са били нанесени върху кожата ви, може да се отлепят от люлката за лице. План за маникюр и педикюр последен.

9. Изчакайте да вземете душ или да нанесете грим.

Вие сте платили за всички тези кремове и масла за грижа за кожата, така че отделете достатъчно време, за да усвоите предимствата им. Ако абсолютно не можете

да направите постлицева процедура без лице, просто направете очи и устни, за да може останалата част от кожата ви да диша.

10. Не забравяйте да оставите нещо малко след себе си.

И под това имаме предвид бакшиш. Бакшишите често са включени в цената на услугата в минералните извори и някои курорти; не забравяйте да проверите кога планирате срещата си. В противен случай 15 до 20 процента е стандарт. Парите винаги се ценят – и много спа центрове дори не ви позволяват да поставяте бакшиши на кредитната си карта.