Как да включите вашия ресторант в Zomato

Zomato е основана през 2008 г. и сега е една от водещите услуги за търсене и откриване на ресторанти, резервации на маси в ресторанти и онлайн поръчки на храна. Компанията е основана в Гуруграм от Дипиндер Гоял и Панкай Чада.sveti-nikola-kavatsite.com

Zomato е една от малкото компании, които са станали глобални, след като са започнали дейността си в Индия. Zomato е успешен бизнес от самото си създаване и е изминал дълъг път. Понастоящем Zomato предлага списък с над един милион ресторанта по целия свят.каваците хотели

През 2010 г. при ребрандиране FoodieBay се трансформира в Zomato. Оттогава Zomato се разраства значително в световен мащаб. Компанията работи в световен мащаб с над 10 000 обекта в 24 държави. Zomato има милион клиенти от цял свят, които постоянно търсят ресторанти за доставка или за вечеря.хотели на каваците

Броят на глобалните обяви на ресторантите на Zomato се е увеличил от 1,2 милиона през септември 2018 г. на 1,5 милиона през септември 2019 г. Само на Индия се пада почти половината от увеличението.свети никола каваци

Тъй като приложенията за доставка на храна по заявка набират все по-голяма популярност, все повече ресторанти се стремят да включат имената си в тях. Zomato е едно от най-известните приложения за доставка на храна в световен мащаб и затова е популярно сред собствениците на ресторанти. Собствениците на ресторанти се опитват да се регистрират в Zomato, за да направят ресторантите си откриваеми. В тази статия са описани всички стъпки за вписване на вашия ресторант в Zomato.Свети Никола

Предимства на регистрацията на ресторант в Zomato

Zomato предоставя на всички ресторанти платформа за показване на техните менюта, снимки, отзиви, специалитети и друга информация. Zomato помага на малките и нискоразредните предприятия (ресторанти) да получат видимост в очите на клиентите. Освен това предоставя ревюта на ресторанти и резервации на маси. Осигурен е широк спектър на покритие, което би било проблем, ако не е добре маркетирано.

При регистрация всички ресторанти получават различни маркетингови предимства. Според графиките и годишните доклади на Zomato по-долу се наблюдава значително увеличение на регистрацията на ресторанти в Zomato. Хиляди нови ресторанти са се регистрирали в Zomato в Индия през последната година. Zomato, най-голямата индийска верига за поръчка на храна и откриване на ресторанти, е донесла ползи както на ресторантите, така и на клиентите през годините.

Правни изисквания за регистрация на ресторант в Zomato

Процесът на регистрация на ресторант в Zomato е разделен на две стъпки, които са следните:

Добавяне на ресторант в директорията с ресторанти на Zomato

Получаване на регистрация за приложението Zomato for Business

Добавяне на ресторант в директорията на ресторантите на Zomato

Ако ресторантът все още не фигурира в уебсайта на Zomato, потребителите могат да го добавят. По подразбиране единствените полета, които се изискват за вписване, са името на ресторанта, градът, в който се намира, и дали заявителят/ите е/са собственик или управител на посоченото място.

Ако даден ресторант не е включен в списъка на Zomato, собственикът или потребителят може да предприеме следните стъпки:

Стъпка 1: За да включите конкретен ресторант в Zomato, отидете на връзката „Добавяне на ресторант“ и попълнете регистрационния формуляр с името на ресторанта, телефонния номер и града, както и други данни.

Стъпка 2: След това щракнете върху Add Restaurant (Добавяне на ресторант), за да добавите ресторанта в списъка на Zomato.

Адрес/марка

Координати на ресторанта на картата

Опции за плащане

Сервира се храна.

Работно време

Предоставени услуги (обяд, вечеря, нощен живот и др.)

Налични са места за сядане (ако са налични, посочете дали са на закрито или на открито)

Влизане в контакт

При подаване на формуляра изпълнителен директор от Zomato ще събере всички необходими документи, като PAN карта, копие от регистрацията на FSSAI, карта Aadhar, снимки на ресторанта и т.н. След надлежна проверка имената на ресторантите се добавят на уебсайта на Zomato. (Забележка: Горепосочената процедура за документиране е приложима само в Индия. Процесът на документиране се различава в зависимост от страната на регистрация.)

Искате ли да регистрирате своя ресторант в бизнес приложението Zomato?

Стъпка 1: Отидете на линка на приложението Zomato за бизнес, за да получите регистрация на ресторант в Zomato за бизнес приложението.

Стъпка 2: Въведете името на ресторанта си в лентата за търсене на сайта, за да видите дали е включен в приложението Zomato.

Ако ресторантът е включен в списъка на Zomato, можете да заявите вписването, като кликнете върху него.

В друг случай (ако ресторантът не е включен в списъка на Zomato), добавете го в бизнес обявите на Zomato, като следвате стъпките, описани в раздела „Как да добавя ресторант в Zomato“.

Стъпка 3: След като добавите и заявите ресторанта, превъртете надолу към бизнес страницата, където ще намерите формуляр за регистрация.

Стъпка 4: Попълнете формуляра, като посочите името на ресторанта, името на собственика, телефонния номер, имейл адреса и местоположението. След това кликнете върху бутона Изпрати.

Стъпка 5: След успешното подаване изпълнителен директор на Zomato ще се свърже с Ресторанта, за да потвърди предоставената информация. Zomato за бизнес акаунт ще бъде активиран, след като акаунтът бъде потвърден.